Print header

Kako najti prihranek tam, kjer "ga ni"?

Predvidevamo, da se podobno kot v drugih podobno velikih sistemih, tudi pri vas skriva neizkoriščen potencial pri zavarovanju tveganj.

Predlagamo vam razmislek o optimalni izkoriščenosti sredstev, ki jih namenjate za zavarovanje vaših tveganj.

Šlo je za urejeno podjetje z jasno strategijo zavarovanja tveganj.

Bili so mnenja, da so priskrbeli vsa ustrezna zavarovanja in da so jih svetovalci najbolje optimizirali. Kako je mogoče, da je bilo ob boljših oz. višjih jamstvih najti prihranek in dodatno zavarovati poprej nezavarovana strateška tveganja?

Še vedno lahko znižate stroške - brez negodovanja zaposlenih.

Verjamemo, da se vsako leto sprašujete, ali ste zavarovali vse, kar bi bilo potrebno, kaj sploh zavarovati z omejenimi sredstvi in koliko tveganja zaradi tega nosite sami.

Morda marsikdo pri vas verjame, da ste že lani izkoristili vse načine nižanja stroškov.  Skoraj nemogoče se zdi, da bi lahko brez negodovanja in dodatnih vložkov prihranili še nekaj deset ali nekaj sto tisoč evrov letno, za vsako nadaljnje leto. Pa je mogoče.

Za ta prihranek vam ni treba narediti ničesar.

Skriva se v financiranju vaših tveganj, v stroških zavarovanja. Vemo, da so vaši ljudje iztržili najboljše pogodbe, kot so lahko. Morda so stroške zavarovanj že optimizirali pri kakem zunanjem podjetju. To imamo še raje, presenečenje ob prihrankih je toliko slajše.

Obljubljamo vam.

Odkrili bomo občutne prihranke pri zavarovanju tveganj s pomočjo analize, ne da bi za trohico zmanjšali vašo varnost in jih naknadno tudi udejanili. Odkrili bomo tudi morebitno preveliko izpostavljenost in vas opozorili nanjo.

Zakaj smo  tako prepričani v uspeh našega dela? Slovimo po odlično izpeljanih projektih, katerih rezultati so bili, zaradi tehnične dovršenosti postopkov, vedno nad pričakovanji.

In vedno doslej smo prihranili več, kot smo napovedali. Vedno.

Koliko lahko prihranite vsako leto?

Zelo hitro bomo izvedeli, če naredimo analizo vašega financiranja tveganj. Večina za analizo potrebnih podatkov je javno dostopnih. Od vas potrebujemo le kopije zavarovalnih polic, glede katerih se vedno pisno zavežemo o varovanju zaupnosti. Predlagamo, da se srečamo in vam pojasnimo vse podrobnosti.

Tveganj na vaši strani ni.

Analiza vam ne bo vzela nič časa. Trenutek je pravi, ker lahko kadarkoli redefinirate zavarovalne pogodbe. Tveganja glede zaupnosti podatkov ni. Prihranite lahko velike vsote, ne da bi zabolelo kogarkoli v podjetju.

 

Kontakt

Tutor team d. o. o.
Nazorjeva ulica 3
4000 Kranj

Tel.: 00386 4 201 07 32
E-pošta: jogpAu.u/tj

AAA BonitetaPovpraševanje